Emprenedoria al dia (TPH4 de 3r d’ESO)

A 3r d’ESO, dins de Treball per projectes de l’àmbit humanístic, hem tancat el curs amb el projecte “Emprenedoria al dia”.

Aquest projecte ens ha servit per introduir els conceptes curriculars vinculats als entorns empresarials i l’organització econòmica del nostre món. Gràcies al projecte hem realitzat un apropament al món del treball i hem acabat amb la posada en pràctica del que vam aprendre a partir del producte final del projecte: la preparació d’una entrevista de treball amb una “professional” del sector.

Per a la projecció externa i avaluació del producte final del projecte vam comptar amb la desinteressada col·laboració de Merche Montes, diplomada en relacions laborals i amb una dilatada experiència en recursos humans. Tècnica d’ocupació de l’ajuntament de Sant Boi, imparteix també cursos de formació ocupacional i fa d’enllaç entre els plans ocupacionals de l’ajuntament i les empreses.

Per a alguns dels nostres alumnes, aquells que escullin a 4t d’ESO l’itinerari “al·legories”, aquest primer tast de l’organització empresarial i econòmica del nostre món els ha de servir per adquirir uns coneixements previs i bàsics del que després continuaran ampliant a la matèria optativa d’economia de 4t d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>