“El detectiu”, microteatre per celebrar el Dia mundial del Teatre

El divendres 23 de març, just abans de marxar de vacances de Pasqua, vam tenir la sort de poder gaudir de la representació de l’obra El detectiu, una obra de microteatre que, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, ens van venir a representar a l’Institut. Amb la representació d’aquesta obra vam voler commemorar la celebració del Dia mundial del teatre (el 27 de març).

L’obra va ser representada per la companyia Vintperquatre, amb actors de la ciutat de Cornellà. Una petita obra de teatre (per la seva durada) amb pretext detectivesc, que ens va servir per poder gaudir d’una representació teatral, però també per poder parlar de teatre, emocions i sensacions; atès que tan important com l’obra en si va ser el col·loqui de què vam poder gaudir després amb els integrants de la companyia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>