Instal·lacions

 

L’edifici de l’institut és un edifici repartit en 3 plantes, val a dir que es mimetitza amb l’entorn gràcies  a una construcció que simula la pedra seca tan típica de Cadaqués. L’Accés és per la zona nord, a una zona comuna, on la consergeria és l’encarregada de rebre a tothom qui en tingui menester.

La zona d’esbarjo està situada a la part alta del centre, on disposem d’un patí molt gran amb varies pistes de basquet, futbol,zona de vestidors, lavabos, hort… Les vistes del poble des del pati són immillorables.

Cal dir que l’institut Cap de Creus és un centre petit però molt complert, disposa de taller, biblioteca, sala polivalent per quan plou o hi ha un acte multitudinari, laboratori, sala de música i audiovisuals, aula d’idiomes…

Les aules estan situades preferentment a la planta baixa orientades a Sud-Oest cosa que permet una il·luminació natural molt bona i a la vegada fa que la temperatura sigui molt estable.