L’INS Barres i Ones guanya el 2n premi a Projecte Innovador al concurs Empren FP 2021

El divendres passat dia 23 d’abril es va celebrar via Zoom la presentació i l’entrega de premis del programa Empren FP en la categoria d’emprenedoria, innovació i excel·lència docent a Barcelona Comarques.

Es van presentar més de 25 projectes força interessants i la seu principal d’aquesta jornada va ser a l’Institut Provençana de l’Hospitalet de Llobregat, aquesta jornada va ser retransmesa en també directe per YouTube.

El nostre centre va guanyar en posició a la categoria de projectes d’innovació que, coordinat per David Ferre, presentava com s’havia adaptat les metodologies docents del mòdul de Muntatge i Manteniment d’Equips al nou context imposat per la pandèmia causada per la Covid19. Es presentaren una sèrie d’aspectes de la proposta que inclou noves formes d’avaluació, treball en equip i estratègies organitzatives noves per adaptar-se a la nova situació. El premi per haver quedat el projecte segon a aquest concurs ha estat en 500€ destinats al centre.

Minut on s’explica la nostra proposta:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>