Vaga General d’Estudiants 16, 17 i 18 d’octubre

Benvolgudes famílies i benvolguts alumnes,

Els representants d’alumnes de 3r, 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat del centre s’han adreçat a la direcció per tal de comunicar la proposta d’adherir-se el propers dimecres 16, dijous 17 i divendres 18 d’octubre a la vaga general estudiantil de 72h convocada pel Sindicat d’Estudiants de Catalunya. 

https://www.sindicatdestudiants.net/index.php/noticies/movimient-estudiantil/catalunya/1083-16-17-i-18-d-octubre-vaga-general-estudiantil-de-72h

Des del centre no podem permetre que cap alumne falti a classe sense el coneixement de la família. Si el vostre fill/a vol adherir-se a aquesta convocatòria, us preguem que ompliu la butlleta adjunta, justificant l’absència corresponent i la retornin al seu tutor. 

Segons el Decret 102/2010, en el seu article 24… a partir del tercer curs de l’educació secundària obligatòria, les decisions col·lectives adoptades per l’alumnat en relació amb la seva assistència a classe, en exercici del dret de reunió i prèviament comunicades a la direcció del centre i es disposi de la corresponent autorització dels pares, mares o tutors, no tinguin la consideració de falta.

El centre garanteix el dret a l’educació dels alumnes que decideixin assistir a classe i, per tant, el centre seguirà l’activitat lectiva ordinària.

Atentament, 

La Direcció

 

Vilanova i la Geltrú, 15 d’octubre  de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>