Un cometa i el fil vermell del destí. L’alumna Angie Sosa recomana mirar la pel·lícula “Kimi no na wa”

La pel·lícula Kimi no na wa, reconeguda mundialment per Your name, dirigida i animada pel director i escriptor Makoto Shinkai, va ser estrenada en l’Expo 2016 a Los Angeles, el dia 3 de juliol a Califòrnia, i el 26 d’agost al Japó de 2016.

Makoto Shinkai va col·laborar amb l’empresa CoMix Wave Films, que es va encarregar de l’animació de la pel·lícula. Radwimps es va encargar de la música creada per a l’obra i Tōhō, de distribuir-la als cinemes internacionals.

Makoto Shinkai no tan sols és reconegut per aquesta pel·lícula, però anteriorment es va fer famós per altres obres populars com: Voces de una estrella brillante, El jardí de les pararles, Children Who Chase Lost Voices, 5 centimetros por segundo i altres obres més.

L’obra va ser inspirada pel curtmetratge de dos minuts pel mateix director, titulada Crossroads, que va ser estrenada el 2013 per a la companyia Z-Kai.

la pel·lícula Your name.

Es basa en dos adolescentes, un cometa i el fil vermell del destí.

Un noi de la gran ciutat de Tòquio i sobre una noia d’un poble rural i tranquil, amb el pensament que els dos viuen en el cos de l’altre en els seus somnis i més endavant descobreixen que cada cert temps ells intercanvien el seu cos. Decideixen adaptar-se a la nova situació i tornen a conèixer-se, a més de disfrutar de les situacions divertides que els passen als dos. Descobreixen que tot va començar amb un cometa.

Descripció dels personatges

Taki Tachibana és un noi que estudia Secundària, que viu a Tòquio, i que també treballa en un restaurant italià. Just allà coneix la seva parella. Els seus interessos són l’arquitectura, l’art i passar temps amb els seus amics.

Per altre costat hi ha Mitsuha Miyamizu, que també estudia Secundària. Viu en un petit poble a prop de les muntanyes juntament amb la seva àvia i la seva germana, que estudia Primària. Mitsuha es troba aclaparada per participar en un esdeveniment tradicional en el temple Shintoista, que organiza la seva família perquè el seu pare torni a ser alcalde. Ella té pocs amics i sempre va pensant en una vida fora d’aquell avorrit poble i s’imagina en la gran ciutat.

Opinió

Per acabar, donaré la meva pròpia opinió sobre la pel·lícula de Kimi no na wa. Atrapa des del primer moment. La història té un gran significat i encara que la vegis dos o tres cops sempre descobreixes coses noves. L’animació és de les millors, i cal prestar molta atenció a la filmació ja que si et descuides potser no entendràs com continua. Hi ha escenes fantàstiques, divertides i també tristes, que provoquen plors fins i tot.

Bibliografia

La informació surt de les pàgines web: honeysanime, japonisme, medium i lahiguera.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>