Convocatòria de vaga 8 de març

Benvolgudes famílies,

Us informem que les organitzacions sindicals IAC, I-CSC, CGT, CNT, SUTSO, CO.BAS, AST, SINDI.CAT i Confederació Intersindical han comunicat una jornada de vaga general per al dia 8 de març de 2019, de 00.00 a 24.00 hores.

Així mateix, els sindicats CCOO, UGT i USOC han comunicat una jornada de vaga general de 2 hores en cadascun dels torns de treball per al mateix 8 de març. En concret per a les jornades partides i per a les jornades continuades en torn de mati, la vaga serà de 12.00 a 14.00 hores.

En previsió que el personal exerceixi el dret a vaga, informem que el centre estarà obert, però no podem garantir el normal funcionament del centre.

D’altra banda, els representants d’alumnes del centre s’han adreçat a la direcció per  comunicar la proposta d’adherir-se a la jornada de protesta que han convocat diversos Sindicats d’Estudiants. Podeu trobar-ne comunicats en aquests enllaços:

 https://www.sepc.cat/2019/02/28/8m-les-estudiants-amb-la-vaga-general-feminista/

http://sindicatdestudiants.net/index.php/noticies/movimient-estudiantil/general/1029-8-de-marc-vaga-general-feminista-de-24-hores

L’equip directiu,

Vilanova i la Geltrú, 7 de març de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>