ACTE DE SIGNATURA DE COMPROMÍS DE L’AGENDA 21

El passat divendres 10 de novembre,  els ecodelegats del nostre institut van assistir a l’Acte de Signatura de compromís de l’Agenda 21, que es va celebrar al Parc de Baix a Mar, dins dels actes de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú.

Un alumne, com a representant de tots els centres educatius participants, va lliurar el Decàleg de Bones Pràctiques a les autoritats municipals presents: el Regidor d’urbanisme, Habitatge i Medi Ambient ; el Cap del Servei de Medi ambient i el Regidor d’educació i Ocupació de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Acte seguit, els ecodelegats van llegir públicament els compromisos que el nostre centre es planteja envers l’Educació Ambiental durant el curs 2017/2018.

Per finalitzar, els ecodelegats de l’institut van deixar constància d’aquest compromís, signant amb els altres centres un document conjunt.

Com a cloenda, es van fer una fotografia de grup amb tots els assistents a l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>