Els alumnes de 1r al Dia de la Ciència al Carrer

Els alumnes de 1r d’ESO de l’INS Baix a Mar van participar al Dia de la Ciència del Carrer que es va celebrar a Sitges el passat 18 de novembre, enmarcat en la Setmana de la Ciència que es realitza cada any.

El projecte presentat va ser un Sistema Solar a escala, on es mostraven tots els planetes i l’estrella del Sistema Solar col·locats a una escala de distància de 1:75000000000 i a una escala de diàmetre de 1:10000000000. L’objectiu era que els visitants observessin la magnitud de les distàncies i de les diferències entre el Sol i els planetes dins del Sistema Solar. Perquè us feu una idea Mercuri estava situat a 77cm del Sol, la Terra a uns 2m, mentre que Neptú el trovàbem a 60m del Sol. Per la seva banda el Sol feia 1,4m de diàmetre, Mercuri 0,5cm i Júpiter (el més gran), 14cm de diàmetre.

img_0714
el Sol i Mercuri

img_0727                    img_0719

en plena explicació                                                                                           Júpiter

A més a més, es van treballar diversos aspectes dels planetes com la seva mitologia, literatura vinculada, i fins hi tot una dança relacionada amb el Sistema Solar.

Si voleu veure més fotos les podeu consultar al següent àlbum:

Fotos el Dia de la Ciència al Carrer

INS Baix a Mar

1r ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>