Ajuts per material escolar, del 15 al 29 de juliol

L’Ajuntament de Sant Fost crearà una línia d’ajuts extraordinaris a l’escolarització per al curs 2020-2021

La crisi del coronavirus està tenint un impacte econòmic important en les famílies de Sant Fost. Per tal d’esmorteir-lo, l’Ajuntament està treballant per crear una línia d’ajuts extraordinaris a l’escolarització per al curs 2020/2021 adaptada a les noves circumstàncies, amb la voluntat de donar una millor resposta a les necessitats actuals de les famílies santfostenques.

Aquests ajuts a l’escolarització no només serviran per garantir l’accés a material escolar com es fa habitualment, sinó que es vol ampliar a totes les despeses relacionades amb l’escolarització, posant especial èmfasi en el material informàtic indispensable per seguir el curs escolar.

El període de sol·licitud d’aquests ajuts serà del 15 al 29 de juliol. Podrà sol•licitar-los l’alumnat que estigui matriculat en un centre educatiu públic (en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil o d’ensenyaments obligatoris durant el curs corresponent a la convocatòria) i empadronat a Sant Fost amb la seva mare, pare o tutor legal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>