#UBicat

#UBicat és el nom al voltant del qual s’apleguen tot un ventall d’activitats virtuals perquè els futurs estudiants de la Universitat de Barcelona puguin resoldre els seus dubtes i consultes sobre la vida universitària i a l’entorn dels 74 graus que ofereix la institució.

Des del 17 de març, hi ha en marxa l’activitat Pregunta’m, un xat on cada dimecres, de 16 a 19 hores, estudiants de cadascun dels graus de la UB responen les preguntes que els plantegen alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius.

Inspira’m és una altra de les activitats del programa, que tindrà lloc fins al 9 d’abril. Està pensada per als estudiants que estiguin en el procés de triar quin ensenyament volen fer. Hi haurà una sessió per a cada un dels graus de la UB: un estudiant actual de l’ensenyament moderarà una xerrada en la qual un antic alumne explicarà les raons per les quals va triar l’ensenyament, exposarà la seva experiència universitària i com li ha servit en la vida professional, i un docent explicarà els punts forts de l’ensenyament.

Del 12 al 16 d’abril tindran lloc les jornades de portes obertes virtuals de les facultats de la UB. En aquestes sessions en línia es farà un presentació de les facultats i els seus serveis, i dels graus que s’hi imparteixen i les seves singularitats. L’alumnat participant podrà resoldre els seus dubtes a través del xat.

El programa UBica’t també engloba altres activitats com La UB s’Apropa, xerrades virtuals als centres de secundària i l’Apropa’t, xerrades també en línia amb una dedicació especial a l’orientació i als consells per triar un grau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>