PROFESSORES DE L’INSTITUT TORRENT DELS ALOUS SÓN CONVIDADES A UNA FORMACIÓ PER EXPLICAR L’EXPERIÈNCIA ERASMUS

El passat 16 de gener les professores Anabel Sánchez i Teresa Pardo van ser convidades pel Servei de Plurilingüisme del Departament d’Educació per explicar l’experiència del primer projecte Erasmus concedit al centre. Aquesta acció estava englobada dintre d’un curs de formació que imparteix el Departament a professorat de tot Catalunya interessat en optar a un projecte Erasmus per primera vegada. Es tractava doncs de compartir les vivències, centrant-ho principalment en el resultat i impacte que havia suposat per al nostre institut. El nostre projecte estava qualificat com un “cas d’èxit”.

Recordem que el nostre centre ha participat amb resultats molt satisfactoris en dos projectes Erasmus KA1, gràcies als quals el nostre professorat ha visitat centres a Dinamarca i Alemanya, i ha fet cursos de formació en més de quatre països europeus. En aquests moments també s’està treballant per optar a un Erasmus KA2, amb col·laboració amb Dinamarca i Alemanya, mitjançant el qual podran viatjar alumnes per treballar sobre un projecte comú.

Autora: Teresa Pardo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>