ALUMNES DE L’INSTITUT TORRENT DELS ALOUS GUANYADORES DEL 1r CONCURS “RELATS DE DONA”

Aquest divendres 23 d’abril s’ha fet entrega dels premis del 1r concurs “Relats de dona” organitzat pel club de lectura Veus de Dona, que celebrava el seu 10è aniversari.

El primer lloc relat en català en categoria juvenil ha estat per la Xiao Ying Jiang, alumna de 3r ESO del nostre institut, i també hem tingut el primer lloc en castellà de la mateixa categoria, que ha estat per a la Tania Barrientos, alumna nostra de batxillerat. Aquests relats han tingut temàtica femenina on s’han posat en valor el paper de la dona a la nostra societat.

A l’acte han assistit autoritats locals, com l’alcadessa de Rubí i els regidors d’igualtat i educació, així com la presidenta del club de lectura Veus de Dona i el jurat que ha escollit els relats guanyadors. No han faltat les famílies de les finalistes, entre elles les de les nostres guardonades. També han assistit la directora i la coordinadora pedagògica del nostre institut.

Us deixem unes imatges de les guanyadores. Des d’aquí volem agrair al professorat de llengües per la seva col·laboració en participar en aquest concurs, en especial a la cap de departament. Ja per acabar, ens queda felicitar les protagonistes: enhorabona Tania i Xiao!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>