Visita de l’associació AVAN als alumnes del SIX

Ahir dimarts 22 de maig els alumnes de 2n d’ESO van assistir a una xerrada de sensibilització per part de l’entitat AVAN, que dóna suport a les persones que pateixen malalties neurològiques i al seu entorn.

A la xerrada van intervenir tant treballadores socials, tècniques i voluntàries de l’entitat, com pacients que estan essent tractats per superar les seves disfuncions.

Va ser un acte molt emotiu, sobretot quan les persones afectades explicaven les seves vivències i la seva lluita diària per superar-se a si mateixes.

En acabar-se la xerrada, els alumnes van fer-se una fotografia de grup amb les persones vingudes d’AVAN, per tal de participar en un calendari que cada any presenta aquesta associació.

Exif_JPEG_420

1 comentari

 1. AVAN

  Des de l´AVAN us volem agrair l’atenció, interès i respecte que vàrem rebre per part vostra.
  És molt enriquidor ,per ambdós parts, les xerrades a les escoles amb el Joves extraordinaris, en aquest cas vosaltres com a Companys de projecte.
  La vostra implicació amb nosaltres, en la fotografia i posterior venda del calendari solidari, ens ajuda a poder seguir donant suport a totes aquelles persones amb menys recursos.

  Moltes gràcies i seguim treballant junts per a fer un món més accessible i millor per a totes i tots.

  Endavant joves, sou el nostre futur!!
  Molt bona feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>