Festa del Premi #el menjar no es llença

Diumenge passat, una petita representació del SiX (formada per alumnat, famílies i professorat) vam assistir a la Festa del Premi #el menjar no es llença, organitzada per Espigoladors.

Uns mesos enrere, des de la matèria de Català de 1r d’ESO vam treballar el conte il·lustrat des de la vessant del malbaratament alimentari. Entre les dues classes vam crear un total de 12 narracions (escrites en parella o en grups de tres), de les quals en vam enviar 7 al concurs, concretament a la categoria infantil. Fa uns dies, des de l’organització del Premi ens van informar que 3 dels 7 contes presentats havien estat finalistes i que ens convidaven a l’acte de lliurament de premis. Hi va haver molta participació i malauradament no vam guanyar però vam gaudir d’una festa atractiva i amena, i vam sortir d’allà amb un obsequi ben dolç: una melmelada És im-perfect. Enhorabona a tots els participants i gràcies a Espigoladors per aquesta iniciativa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>