Hi havia una vegada… més propostes de projectes d’àmbit al SIX

Bateria de projectes que hem arrencat amb il·lusió aquesta setmana. Us els presentem:

a 1r ESO: L’àmbit lingüístic els guia en el projecte Hi havia una vegada… Han de crear la seva pròpia faula i representar-la amb la tècnica audiovisual de l’Stop Motion. Avui els ha engrescat el Martí, fotògraf i formador en Stop-motion a l’arxiu cinematogràfic XCÈNTRIC del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Gràcies per ensenyar-los a treballar amb la tècnica com a autèntics professionals. Gràcies per tornar i compartir la mirada i el teu temps.

a 2n ESO: L’àmbit artisticosocial els guia en el projecte Medieval SIX. Han de crear una exposició virtual sobre pintura medieval, amb codis QR. Han reflexionat sobre què és i què no és art. S’han endinsat al ball per poder, també, preparar una dansa medieval amb música i registrar-la.

a 3r ESO: L’àmbit cientificotecnològic els guia en el projecte La teva resposta. Aprofundiran en coneixement sobre el sistema nerviós per ser conscients de la importància de prevenir el consum de drogues. Avui han fet, alguns alumnes, una dissecció de l’encèfal. Aquí el repte:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>