Setmana Blava

Anualment, organitzarem una Setmana Blava, on durant uns dies, deixarem de fer les activitats acadèmiques convencionals, i organitzarem un seguit de conferències, visites, sortides amb vaixell i activitats diverses, adreçades als nostres alumnes, per a que tinguin l’oportunitat de copsar de primera mà el sector professional al quan estan dedicant molts dels seus esforços.

És per això que durant la setmana del 13 al 17 de març del 2017, hem organitzat la segona Setmana Blava a l’INB.

Les activitats que hem organitzant han estat:

  • Conferències de professionals d’empreses destacades del sector, que els hi transmetran les últimes novetats  (tecnològiques, materials, d’organització, etc,), com estan resolent i diagnosticant les qüestions diàries de la professió, i sobretot quin paper hi tindran els futurs treballadors.
  • Conferències de joves amb iniciativa emprenedora, que han muntat la seva pròpia empresa, i l’experiència vital que els hi ha suposat.
  • Visites professionals a empreses, drassanes, clubs esportius, etc., on els estudiants podran veure com treballen i s’organitzen les empreses.
  • Sortides amb veler per les rodalies de Barcelona, per sentir el plaer de navegar a vela, i engrescar-los en el mon del mar.

Cartell Setmana Blava

poster + programa (febrer 2016).indd