Visita de Roberto Olivan

Avui Hem tingut la sort de comptar amb la presència al centre de Roberto Olivan, director artístic d’importants actes culturals i membre del jurat en diversos concursos de dansa. Durant la xerrada ha compartit amb alumnat i claustre moltes experiències de la seva trajectòria i ha tramès la passió per la dansa i l’expressió corporal. Una oportunitat molt enriquidora i vinculada a la nostra participació en el projecte Tots Dansen els darrers cursos.

Olivan forma part del Consell Assessor de Cultura de la Generalitat de Catalunya en l’àrea de les Terres de l’Ebre. Ha obtingut el Premi Nacional de Cultura 2014, Premi Ciutat de Barcelona 2013, Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts Parateatrals 2012 i Premi a la Creació Contemporània SACD 2001 (Bèlgica) de la Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques, a més de diverses nominacions.
Actualment, Olivan és el director de R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts, companyia de dansa que neix a Brussel·les en 2001. Així mateix, dirigeix ​​el Festival Deltebre Dansa, esdeveniment internacional celebrat anualment des de 2004 i del qual també és el fundador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>