La ciència en primera persona

El Departament d’Ensenyament organitza amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) diverses activitats educatives emmarcades en la Setmana de la ciència. Amb aquest motiu, coordinat pel CRP del Baix Ebre, el dimecres 16 de novembre de 2016 s’ha celebrat l’activitat “La ciència en primera persona”, en el marc de la qual s’ha dut a terme un taller presencial amb el científic Juan José Curto amb la temàtica “L’Observatori de l’Ebre a l’Antàrtida”. Juan José Curto és Doctor en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona; científic Titular del CSIC i Professor Titular de la Universitat Ramon Llull; ha elaborat múltiples publicacions en revistes científiques i comunicacions a congressos nacionals i internacionals i ha estat director de l’Observatori.
A la xerrada, dirigida a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, ha explicat quines són les característiques d’aquest continent que el fan tant atractiu per a la recerca, quines investigacions es porten a cap allí i la seva experiència personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>