5è i 1r d’ESO participem en el concurs “El gust per la lectura”

Aquest curs ens estrenem en un nou concurs, les classes de 5è i les de 1r d’ESO els cursos participem en “El gust per la lectura”. Es tracta d’un programa que té per objectiu formar bons lectors i lectores tot treballant les lectures i els dossiers a partir dels dos llibres que hem llegit durant el primer trimestre: “Leandre, el nen horrible” a 5è i “La volta al món en 80 dies” a 1r ESO.

Durant el primer trimestre, amb aquestes novel.les hem pogut aprendre i aprofundircerts aspectes que ens ajuden a fer una bona lectura: entonació, ritme, vocalització, la postura, el to de veu, interpretació, comprensió…i diferents aspectes per poder gaudir d’una bona lectura.

Per altra banda, aquest segon trimestre ja estem començant a elaborar les nostres pròpies creacions, que han sortit dels diferents interessos de l’alumnat de cada classe, i d’allò que ens ha generat més emoció, per poder presentar uns bons treballs finals de cadascun dels llibres llegits.

Ens estem esforçant i ens posem en acció per poder crear una bona producció engrup, tan aviat els tinguem els compartirem amb tots vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>