L’ESPAI MIGDIA

Com ho fem? mireu el vídeo 

Menús

Tardor – Hivern MENU HIVERN

Aquest curs en la gestió del menjador i l’espai migdia seguim amb les mesures dictades des del PROCICAT, per tant la nostra missió principal és garantir la continuitat dels grups estables i la salut dels nostres infants i joves:

Comptem amb cuina pròpia i treballem amb productes de proximitat i ens adaptem a les necessitats dels alumnes amb algun trastorn alimentari.

  • Els infants i joves podran fer ús puntual del menjador sempre que les famílies ens ho comuniquin via WhatsApp abans de les 10 del matí.
  • Si necessiteu un canvi puntual en la dieta (astringent o laxant) cal comunicar-ho al despatx de l’AFI abans de les 9:30h. del matí.
  • Si es tracta d’una dieta especial de llarga durada o el vostre infant té alguna al·lèrgia caldrà portat un informe mèdic, en aquests casos cal que contacteu amb el despatx de l’AFI per concertar una cita amb la responsable del menjador.

Ús comunitari:

  • Tots els infants i joves fixes al menjador  (de P3  fins a 3r ESO) han de portar al començament de curs una ampolla gran de sabó i una ampolla gran de gel hidroalcohòlic, i a més la comunitat de petits han de portar 1 paquet de tovalloletes humides. Tot el material  es pot tornar a demanar en funció de les necessitats.

Ús personal:

  • Comunitat de Petits (P3-P4-P5) un pitet amb goma marcat amb el nom.

Activitats

•    Comunitat de petits: el infants de P3 faran migdiada o relax a les seves aules.

  • Comunitat de petits: els infants de P4 i P5  podran gaudir de diferents racons i manualitats.
  • Comunitats de mitjans i grans: se’ls proposaran tallers trimestrals que seran voluntaris, els infants que no vulguin participar als tallers gaudiran de jocs dirigits al pati.

Medicaments

  • Només s’administraran medicaments via oral i/o tòpica sempre i quan es presenti la recepta mèdica on consti nom i cognoms de l’infant, medicament i dosi que ha de prendre.