Visita al Museu Blau del Fòrum

Els alumnes de 4t d’ESO de Biologia i Geologia han visitat el Museu Blau del Fòrum en relació a l’estudi de les eres geològiques, en acabar la formació en Geologia.

Es van analitzar els materials, les roques i els fòssils representatius de totes les eres geològiques, Precambrià, Paleozoic, Mesozoic,  enozoic i Quaternari, així com la seva distribució geogràfica i en el context de la teoria de la Tectònica de Plaques.

Especial interès tenen les roques i fòssils representatius dels grans canvis geoquímics i que són fonamentals per entendre l’evolució de l’escorça, oceans i atmosfera del nostre planeta així com dels éssers vius.

Van visitar l’exposició permanent i van veure els audiovisuals sobre els grans científics que van tractar la qüestió de l’edat de la Terra: Hutton, Lyell, Darwin i altres.

Es va completar un dossier elaborat pel departament de Ciències de la Natura i en el que es repassa la història del planeta Terra, des de la seva formació, fa 4600 milions d’anys, fins a l’actualitat.