Smart Snack

Smart Snack 2017

L’adolescència és un període fonamental per a la maduració del cervell i el desenvolupament mental i, per aquesta raó, creiem que descobrir quins aliments ens poden beneficiar en aquesta etapa ens permetrà crear recomanacions dietètiques més saludables i millorar la salut futura de les noves generacions.

L’estudi Smart Snack, coordinat per lInstitut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, s’està realitzant entre el 2016 i 2017 gràcies a la col·laboració activa i voluntària de més de 700 adolescents, les seves respectives famílies i els professionals de 12 centres educatius de tota Barcelona. Allò que es vol observar són els canvis en les capacitats mentals dels adolescents participants, a través d’activitats informatitzades, i en els indicadors biològics de salut, gràcies a les visites clíniques, desprès d’haver realitzat una intervenció dietètica senzilla i concreta durant 6 mesos per part dels nois i noies.

L’institut Verdaguer estem molt contents de ser un dels centres participants en l’estudi. Moltes gràcies a tots els nois i famílies per la vostra col·laboració.