La ciutat de la justícia

ciutat_justicia_2017

Els alumnes de 3r B i 3r A vam anar a visitar la Ciutat de la Justícia els dies 13 i 17 de febrer respectivament. Vam fer la sortida, organitzada per la professora de Valors Ètics, en dos dies diferents, perquè només es permet entrar a visitar els jutjats a grups de 20 persones. Vam descobrir coses que no sabíem sobre el funcionament dels jutjats, a través d’una visita d’una hora, durant la qual ens van explicar amb molt detall tot el que es fa a la Ciutat de la Justícia en un dia normal.
Ja de tornada, vam aprofitar per aturar-nos al convent de Sant Agustí on hi havia una exposició de fotos sobre el Parc de la Ciutadella. És un espai que tots coneixem perfectament, ja que el nostre institut està al bell mig del parc, però les diferents imatges de l’exposició ens donaven una nova visió d’aquest entorn. Tots vam haver de triar la foto que més ens agradava i explicar el per què.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>