Ens apuntem a la Body Percussion!!!

Com treballem des de l’Educació Física a 3r d’ESO la dimensió d’expressió i comunicació corporal? Doncs aquest curs ens hem llençat a practicar la Percussió corporal o Body Percussion.

La percussió corporal és la creació de sons sobre el propi cos com si fos un instrument, adaptant els moviments al ritme musical i així crear coreografies col·lectives.

Gràcies al treball de Percussió Corporal hem pogut treballar la concentració, l’escolta, el lideratge, la creativitat, la lateralitat, la memòria, l’autoconeixement i , no per ser l’últim és menys important, la connexió cos-ment-emocions.

El que més ens ha motivat ha estat treballar en xarxa amb altres instituts de Barcelona, per crear una coreografia conjunta basada en els 4 elements ( Foc, Aire, Terra i Aigua).

A més a més, cada centre afegia a la coreografia conjunta una part de creació pròpia, en el nostre cas als elements Foc i Terra. Va ser el passat mes de març quan vam fer la celebració final i tots els centres implicats en aquest projecte vam juntar-nos per ballar.

El resultat final… espectacle total!!!