PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT [2020-21]: llistat de sol·licituds que han demanat el centre en primera opció ordenada i definitiva

Es publicita la llista de les sol·licituds de preinscripció als ensenyaments de Batxillerat que han demanat el centre en primera opció, ordenada i definitiva.

A les llistes també hi apareix el número aleatori assignat a cada sol·licitud, el qual serveix per a l’ordenació en cas d’empat.

El número de desempat per a la preinscripció del curs 2020-21 és el 33386. Aquest número s’ha obtingut mitjançant un sorteig aquest dimarts, 9 de juny, al Departament d’Educació. A partir d’aquesta xifra s’ordenaran les sol·licituds en els casos d’empat.

PUBLICACIÓ DE LES SOL·LICITUDS DE PREINSCRICIÓ BATXILLERAT: LLISTAT ORDENAT I DEFINITIU [26-06-2020]

PREINSCRIPCIÓ 20-21 [Batxillerat]: llistat de sol·licituds ORDENAT I DEFINITIU

També podeu consultar els resultats des d’aquest enllaç; per fer-ho es necessita:

  • El codi de la sol·licitud. Quan es pugui fer la consulta rebreu un missatge amb aquest codi a l’adreça electrònica que s’ha indicat a la sol·licitud (si no rebeu el missatge, mireu el correu brossa).
  • El número del document d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) del tutor o tutora que s’ha indicat a la sol·licitud com a referent per fer les consultes.