Taller de Cuina Catalana a l’Aula d’Acollida

La setmana passada, els alumnes de l’aula d’acollida de l’INS Vall d’Hebron vam anar a fer un taller de cuina tradicional catalana amb els amics d’Espai Cuina’m del Mercat de la Vall d’Hebron. Aquest any, però, les sessions van tenir lloc a la cuina del Casal de Gent Gran de Sant Genís dels Agudells perquè estan reformant la cuina del mercat. Un cop allà, ens vam alegrar molt de tornar a veure l’Alícia, que ja ens va fer el taller l’any passat! Enguany el menú tornava a ser genial: torrada amb pebrot escalivat, ou, olives i anxoves, faves a la catalana i crema catalana de postres.

A l’igual que l’any passat, la classe va ser tota una lliçó de matemàtiques, geografia, física, química, llengua… Com diu l’Alícia, la cuina és la mare de totes les ciències! Vaja, que aquell matí no vam deixar de fer classe!! Però el millor de tot és que després vam poder degustar la nostra creació!

En conclusió, va ser un dia en què vam aprendre molt, no només llengua, sinó també cultura i tradició. Per això agraïm a l’AMPA que ens ajudés amb les despeses de l’activitat!