Club de lectura amb Francesc Puigpelat o com la guerra ens porta a parlar d’amor

El 20 de desembre passat ens vam reunir els alumnes del Club de lectura de 4t d’ESO i 1r de batxillerat a la Biblioteca Municipal de Tossa de Mar per fer una xerrada amb l’ autor Francesc Puigpelat sobre la seva obra L’artilleria de Mr. Smith.

El llibre es centra en l’època de la Guerra Civil Espanyola, on dos amics estaven en diferents bàndols de la guerra i això dificultava la seva relació. L’autor ens va explicar que hi havia descrit moltes vivències i paisatges de la seva pròpia infantesa.

Dels temes de l’obra – a part de la guerra- vam parlar sobretot del triangle amorós que es formava entre els dos amics i una noia, i vam discutir sobre si el final d’aquesta història amorosa ens semblava adequat o no. “Com l´hauríeu acabat vosaltres?”, ens va preguntar.Tot plegat ens va portar a parlar de l’enamorament i de l’amor.

En resum, va ser una xerrada molt amena i entretinguda.

Text: Eneko Colomer & Redacció. 1r de batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>