GRÀCIES PER SEGUIR LES MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE A LES TARDES, LES NITS I ELS CAPS DE SETMANA

Benvolgudes famílies i estudiants:

Em dirigeixo a tots per agrair-vos l’esforç que esteu fent a les tardes, les nits i els caps de setmana per a què els vostres fills/es mantinguin les mesures de seguretat (mascareta i distància), higiene, responsabilitat i sentit comú.

Tots en som conscients -cada cop més- que mantenir grups petits estables amb el nucli de la família de convivència, esmorzar amb pocs companys i només del grup estable de convivència (GEC), no barrejar-nos amb moltes persones i molt menys sense mascareta, rentar-nos sovint les mans, fer activitats extraescolars a l’aire lliure i amb mesures de seguretat, ventilar 3 vegades al dia les habitacions o els espais on realitzeu les activitats, etc. ens ajuda a no haver-nos de confinar durant 10 dies a casa.

Seguir les classes de forma presencial té un valor afegit molt significatiu en el procés educatiu dels vostres fills i filles.

Gràcies per la vostra responsabilitat i prudència.

Gràcies per treballar de valent en aconseguir que els vostres fills/es compleixin totes les mesures higiènic-sanitàries acordades.

L’esforç i la col·laboració de tots farà que guanyem la batalla a la Covid-19.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, comprensió i paciència.

Sigueu feliços amb prudència!

Rebeu una cordial salutació.

 

Manel Merino

DirectOR INS Torre Roja

  1. Quan tenim un positiu al centre ens comunicarem amb tots vosaltres per a què es confinin només els estudiants afectats. Aquells estudiants que no han tingut un contacte estret els dies afectats no n’han de fer res.

Els serveis de vigilància epidemiològica, el gestor covid del CAP, la coordinadora de riscos laborals i jo mateix estem permanentment coordinats.

Podeu consultar el web del centre on s’indiquen -de forma transparent- els grups confinats i les cartes explicatives.

Viladecans, 2 d’octubre de 2020

nota web covid famílies confiança s.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>