INFORMACIÓ

El període de preinscripció per l’ESO és del 13 al 22 de maig, ambdós inclosos.

Teniu dues maneres de formalitzar la preinscripció:

  1. Via telemàtica, del 13 al 22 de maig (recomanada)
  • Heu d’entrar a l’aplicació clicant aquest enllaç (estarà actiu a partir del 13 de maig) i omplir la sol·licitud amb les dades que demana, indicant en el 1r lloc de prioritat de centres el nostre institut:

08035325     Institut Torrent de les Bruixes

Un cop formulada la sol·licitud obtindreu un resguard què heu d’enviar-nos per correu electrònic a:   administracio@torrentdelesbruixes.org

Amb el resguard de la sol·licitud també ens heu d’enviar escanejats o fotografiats els següents documents:

– full del llibre de família on consten les dades de filiació del nen o la nena que es matricula

– DNI de la persona que ha fet la sol·licitud (pare, mare o tutor/a legal) per les dues cares o targeta de residència o passaport si la persona sol·licitant és estrangera.

– documentació acreditativa si a la sol·licitud s’al·lega algun criteri de prioritat (familia nombrosa, discapacitat, etc).

Si teniu dubtes per omplir-lo ens podeu consultar a través del telèfon 936 816 950

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta escanejada o fotografiada. Us respondrem el correu per confirmar la preinscripció.

2. Via presencial, del 19 al 22 de maig a l’institut

Si no podeu fer la sol·licitud telemàticament podreu fer tot el tràmit, presencialment, al nostre Institut.

  • Heu de demanar cita prèvia a partir del dimecres 13 de maig de 9h a 13.30h al següent telèfon:

936 816 950  /  93 468 58 85

El centre estarà obert del 19 al 22 de maig entre les 9h i les 14h. Heu de venir una única persona, a l’hora que esteu citats, amb mascareta, i portar un bolígraf i la documentació següent:

– llibre de família on consta les dades de filiació del nen o la nena que es matricula

– DNI de la persona que ha fet la sol·licitud (pare, mare o tutor/a legal). Targeta de residència o passaport si la persona sol·licitant és estranger.

– documentació acreditativa si a la sol·licitud s’al·lega algun criteri de prioritat (familia nombrosa, discapacitat, etc)

MATRÍCULA

El període de matrícula per a l’ESO serà del 8 al 14 de juliol. No caldrà pujar a l’Institut. La matrícula quedarà formalitzada si feu l’ingrès o transferència al compte: ………………………..  de la quota del curs 2020-21 que serà de 155€ i ens envieu per correu electrònic (administracio@torrentdelesbruixes.org) el resguard de pagament. Us respondrem al correu i sabreu que el vostre fill o filla està matriculat.

La quota de 155€ es desglosa de la següent manera:

-90€ quota per material i activitats complementàries del centre

-10€ quota Associació de Famílies

-55€ per l’adquisició d’un portàtil (l’Ajuntament subvenciona els altres 150€). Ateses les circumstàncies com es desenvoluparà el curs 2020-21 hem considerat imprescindible que tot l’alumnat de 1r tingui un ordinador propi per poder treballar des de casa.

Si per la seva situació econòmica alguna família vol fraccionar el pagament, el pot fer de la següent manera:

– 55€ en el moment de la matrícula (transferència bancària i enviar resguard per correu electrònic)

– 50€ en començar el curs al setembre (en efectiu a l’Institut o per transferència bancària i enviar resguard per correu electrònic)

– 50€ en començar el curs després de les vacances del Nadal (en efectiu a l’Institut o per transferència bancària i enviar resguard per correu electrònic)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>