COMUNICACIÓ DE DIRECCIÓ SOBRE LES PREINSCRIPCIONS DE BATXILLERATS 2020-2021

A les famílies del centre

Espero i desitjo que us trobeu bé de salut.

Com veieu, la realitat social i sanitària és la que tenim i afecta directament a l’educació. Segons les declaracions i instruccions del Departament d’Educació, el curs acabarà en format telemàtic.

Adjunt us envio el calendari d’actuacions de cara al final de curs. Si hagués qualsevol instrucció del Departament d’Educació que obligués a modificar aquesta proposta, us la notificaríem.

És molt important respectar les dates i actuacions previstes.

Us recordem que, quan s’hagi de venir a Secretaria a gestionar qualsevol document, és obligatori seguir les mesures sanitàries que dicten les autoritats en cada moment. Ara mateix: ús obligatori de mascareta, distància de seguretat, portar el bolígraf propi si és el cas, etc. En la zona de secretaria només poden haver dues persones, sinó s’ha d’esperar fora.

D’altra banda, l’institut està obert cada dia laborable als matins de 8 a 14 hores. Aquell alumnat que hagi de venir al centre a buscar objectes personals que s’hagi deixat en la guixeta, pot fer-ho. L’horari és a partir de les 8 hores fins l’hora adient per tornar a casa i respectar el confinament de la fase 1 ( fins les 10 hores). També,  cal seguir les mesures sanitàries esmentades abans.

Moltes gràcies per les vostres atencions. Cuideu-vos!

Salut!

Cordialment

Evaristo González Prieto

Director

 

Calendari Final de curs 2019-2020