El rebost solidari, en ple funcionament


El Rebost Solidari de Gràcia ja està en funcionament. El local, cedit per l’Ajuntament, es troba al carrer de Reig i Bonet número 12 obre al públic dos dies a la setmana: dimarts (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) i dijous (de 10 a 20 h).

Més informació a la web

Rebost solidari:

El Rebost Solidari de Gràcia és un projecte veïnal de Gràcia Participa. Fa només tres mesos que des de la nostra xarxa solidària vam aconseguir obrir el petit economat social del carrer Reig i Bonet 12. I poc ens podíem imaginar que el petit rebost acabaria sent un important punt de distribució d’aliments entre les persones més vulnerades durant aquesta crisi sanitària que també ho és, i molt, de social. El Rebost Solidari de Gràcia tenia 673 persones derivades des de serveis socials del districte durant les primeres setmanes, i des de que es va decretar el confinament per la covid19 hem multiplicat en un 150 per cent les demandes. Avui, a banda de les persones derivades també estem ajudant a la comunitat gitana dels nostres barris, a dones migrades i les seves famílies i altres col·lectius, molts de dones, que pateixen l’impacte d’aquesta crisi social en primera persona.

Per a qualsevol informació o ajut necessiteu ja sabeu on trobar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>