La joventut no s’atura!

El dia 5 va començar la programació d’activitats sota el marc “LA JOVENTUT NO S’ATURA!“, un cicle d’activitats virtuals per a joves que estarà actiu fins al 15 de maig.

Creiem que hi ha algunes activitats que posen interessar a l’alumnat i/o famílies. Les que, entre moltes altres propostes, poden interessar directament a l’alumnat són les següents:

● ACABO L’ESO, I ARA QUÈ? Dimarts 12 de maig a les 17 h

Esteu finalitzant 4t d’ESO des de casa i patiu per decidir què estudiareu el curs vinent? No us preocupeu el més mínim per aquest problema! En aquesta sessió en directe, podreu trobar-vos amb especialistes en orientació acadèmica, professorat i alumnat de 4t d’ESO que us guiaran per prendre el millor camí per a vosaltres.

● PENSAVA EN FER UNA ESTADA A L’ESTRANGER I ARA NO SÉ SI PODRÉ…Dimecres 13 de maig a les 17 h

Volieu fer una estada a l’estranger el proper curs? Teniu dubtes sobre quines opcions teniu o si podreu depenent de com avanci el confinament? En aquest taller en “streaming”, assessores de Mobilitat internacional us posaran al dia de tots aquests temes!

● COM EM PREPARO LES PAU?Divendres 15 de maig a les 12 h

Si aquest any us toca fer la Selectivitat i teniu preguntes sobre el seu funcionament, els tràmits que heu de fer… sumeu-vos a aquesta trobada oberta!A banda de parlar sobre els passos que haureu de seguir, s’hi compartiran consells clau perquè us prepareu a nivell acadèmic i emocional.

● ACABO EL BATXILLERAT, I ARA QUÈ? Divendres 15 de maig a les 17 h

Esteu a punt de finalitzar el batxillerat i no teniu clar cap a on tirar ara?Apunteu-vos a aquesta càpsula i descobriu les diferents sortides que se us presenten, els circuits per accedir-hi i on podeu informar-vos de tots aquells aspectes que us generin més dubtes.


Accedeix a la web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>