COM FINA MENT. Afinem la ment i compartim creativament?

El que proposem és i no és un concurs. No hi ha un jurat extern que valori. Seran les mateixes persones que hi participin que podran compartir les sensacions que els despertin les altres creacions i valorar quines creuen que poden oferir-se al públic en general penjant-se a la web i/o mitjançant una exposició a l’institut a la tornada.

L’objectiu principal d’aquesta proposta és recuperar l’art i la creativitat com un impuls creatiu col·lectiu i per a la col·lectivitat. L’art no són només persones aïllades escrivint textos que no s’entenen sense tesis doctorals, l’art també és l’impuls, el gest d’algú que es diu, que s’impulsa des de l’època que viu i allò que li passa. Vivim en una època, també, en què s’evita i es conquereix l’avorriment, i voldríem aprofitar per valorar-lo com a matèria primera per la investigació, la creativiat, la transformació.

El que proposem, doncs, és i no és un concurs, és un oferir excuses artístiques perquè aprofiteu aquests dies i us impulseu creativament, transformant-vos a vosaltres, el vostre entorn i aquell entorn que encara no coneixeu.

Cal presentar les propostes al correu-e

com.fina.ment@gmail.com

Bases del “concurs”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>