Vadevalents, emprenedoria en clau de gènere

Aquest dilluns 8 de febrer, i dins el cicle de càpsules sobre emprenedoria a 4t d’ESO,  ens ha visitat  l’Erola Garriga Masó, exalumna del nostre institut.

Fa un parell d’anys, l’Erola va deixar la seva feina com a patronista d’una gran empresa de moda per concentrar  tota la seva expertesa en VADEVALENTS, una proposta de roba per a bebès,  que tal com diu en el seu Instagram:  “quan el teixit es converteix en roba encantadora“… Pel camí va ser mare i la seva vida va donar el tomb definitiu.

L’Erola ens ha explicat la cara i la creu de l’emprenedoria. Ella va descobrir com les dones (sobretot a partir de la maternitat)  tenim sovint elements “extres” i pressions afegides, que d’altra banda han estat socialment naturalitzades,  a l’hora de decidir tirar endavant qualsevol projecte emprenedor.  Aquesta emprenedoria amb mirada femenina sovint ha estat invisibilitzada per l’emprenedoria en majúscules: aquella que premia el creixement  exponencial, la competitivitat, l’èxit social,…

Ha estat una xerrada molt interessant , que ens ha aportat  molta informació  valuosa i de primera mà…. Com podem recolzar l’emprenedoria a petita escala?

Vadevalents la trobareu a la següent adreça d’Instagram:  https://instagram.com/vadevalents?igshid=173vcwfcbzy0t