Premis Fòrum de Recerca

La Núria Bonvehí Pallarols i l’Eduard Puigderrajols Taberner, alumnes de 2n de batxillerat del centre, han estat els guanyadors de la cinquena edició dels Premis Fòrum de Recerca de Sant Hilari Sacalm. La Núria, amb el treball Quins sucs de fruita ens aporten més quantitat de vitamina C?, tutoritzat per l’Anna Cortijo, i l’Eduard amb Tot és a les nostres mans. La higiene de mans, un hàbit que comporta grans beneficis, tutoritzat per la Marta Castanyer. A banda dels premiats, els dos treballs finalistes van ser Anàlisi i quantificació de la proteïna de la llet de vaca, de la Mar Linares Aguilà i Influència de la velocitat de reacció en la conservació d’aliments, de l’Ada Ripoll Luque.

L’acte va tenir lloc el passat dimarts 12 de gener de manera telemàtica, a causa de les restriccions imposades per la pandèmia. El jurat dels premis va destacar la gran qualitat dels quatre treballs finalistes i la bona feina feta pels estudiants.

Els guanyadors participaran en la Mostra de Treballs de Recerca de la Selva interior que se celebrarà a mitjan mes de març.