Us ensenyem l’evolució de l’HORT DEL SAVI!

El grup de 3r d’ESO que està treballant amb l’hort ja ha dissenyat el tancat de l’espai amb la col·laboració del Departament de Tecnologia. A més a més, ha plantat plantes aromàtiques i ja està tot preparat per plantar diferents verdures i hortalisses.

I per acabar el trimestre… jocs, jocs i més jocs

Hem volgut acabar el 2n trimestre amb activitats lúdiques a l’exterior i amb jocs dins de l’aula. Tothom s’ho passat d’allò més bé. BONES VACANCES de  Setmana Santa.

Concurs de cartells de Sant Jordi

Com cada any, s’organitza un concurs de cartells per la festa de Sant Jordi, en el que hi poden participar tots els alumnes del centre. A sota trobareu les bases del concurs. La data límit de lliurament és el 9 d’abril.

Els cartells seran exposats, i tot l’alumnat del centre podrà votar i escollir els guanyadors.

Tal com s’explica en les bases, el guanyador veurà la seva obra com a cartell oficial de la festa de Sant Jordi del centre, i a més, també tindrà un regal com a premi.

Bases Concurs de Cartells de Sant Jordi

Sortida a Ulldemolins – 1r Batxillerat

Els alumnes de 1r C i D de Batxillerat han fet una sortida a Ulldemolins aquesta tarda. Han realitzat una activitat d’orientació a la natura de Trek&Team. S’ho han passat molt bé, i tots i totes han trobat el camí de tornada!