1r premi de Treball de recerca – Fundació Privada Reddis

L’alumna Alba Moreno ha guanyat el primer el Premi de la Fundació Privada Reddis amb el seu treball de recerca “Les maioneses sense ou”, tutoritzat per la professora Rosa Andreu. Un treball amb uns objectius molt ben definits i ben desenvolupats, segons el jurat. ENHORABONA !

La nostra Batukada ja marca el ritme del Carnaval

Els alumnes de formen part de la nostra Batukada han  acompanyat rítmicament  l’arribada del rei Carnestoltes i la rua de l’escola Isabel Besora i Teresa Miquel i Pàmies. Quina animació !

Resolent reptes matemàtics

https://www.youtube.com/watch?v=2YBbmW5X4hw

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO ha ajudat a resoldre reptes matemàtics al Mercat Central de Reus. Aquesta activitat forma part d’una exposició que relaciona les matemàtiques amb l’arquitectura i l’art i que forma part de les activitats del congrés de matemàtiques 2020.

 

Gravació d’un reportatge de TV3

Al nostre centre tenim una història molt bonica: quan es van fer les obres de les golfes per a poder ubicar les noves classes d’ESO, es va trobar una botella amb un missatge que havia deixat un paleta de 15 anys a l’any 1945.

Aquesta història ha cridat l’atenció d’un reporter de TV3, que ha localitzat aquell noi, que avui és un senyor de 90 anys.

Aquí teniu les imatges de la gravació del reportatge, que s’emetrà properament.

Floricultura

Ha començat un taller de cultiu de flors en el que hi participen alguns alumnes de 2n d’ESO, amb la col·laboració d’una voluntària

Xerrades d’economia financera

Els alumnes de 4t d’ESO estan rebent formació sobre Economia Financera, per tenir informació per decidir en el seu futur.