Tecnologia 41 – Setmana del 22 al 28 de gener

Aquesta setmana els alumnes de l’específica de tecnologia 41 de 4t d’ESO hem estat avançant en la planificació, programació i construcció dels nostres projectes que seran exposats el 23 de febrer a la fira Impulsem la Robòtica de Barcelona. Som 4 grups de 3 persones cadascun. Alguns grups han agafat idees per als seus projectes d’internet i altres han pensat en idees que, encara que no siguin bones, eren innovadores.

 

 

En acabar la setmana cada grup tenia fet un esborrany i unes planificacions de com seria o com funcionaria el seu projecte, sense entrar en profunditat en el codi que el faria funcionar. Alguns grups fins i tot tenien el material ja preparat per entrar en acció amb les proves i amb les configuracions de motors servo. Mentre uns equips començaven per la part física del projecte, altres es concentraven en investigar sobre el codi que farien servir per donar-li una funció a la part física.

 

 

En el nostre grup en concret, compost per Karim Hmamou, Dani Audí i Paul Buha, estem treballant en una variant del joc últimament molt conegut pels nens, el pie face, en el que dues persones competiran contestant preguntes als seus dispositius movils amb l’objectiu de no embrutar-se la cara de nata. Per cada ronda hi ha una pregunta i 4 respostes possibles, en el cas que s’acerti la pregunta primer no passarà res però, si es falla la pregunta o el contrincant l’encerta primer, hi haurà un 50% de probabilitat que la catapulta amb nata s’activi i embruti la cara del perdedor. Hem estat planificant l’esquema de la construcció, fent la programació per conectar els mòvils amb la placa amb bluetooth i la placa amb les dues catapultes que hi haurà (una per cada jugador) i també hem estat treballant en la app per a mòvil de preguntes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>