Fira CTC 2018

Per fi va arribar el gran dia pel qual vam estar treballant des de el primer dia de curs: la fira de CTC del Cosmocaixa.

El meu grup estava una mica endarrerit amb el projecte i, tot i que no vam aconseguir que funcionés al complet, gràcies a l’emprament d’hores extra (a part de les tecnologia) vam almenys arribar fins al punt on funcionava un 50% del treball ( mesurava l’altura però el pes no).

            

De totes maneres el divendres 23 de Febrer va ser un dia especial. Durant el matí els membres de cadascun dels grups vam fer torns per estar a la taula on exposàvem el nostres projectes per a aquelles persones  que s’apropaven a provar-los. En el nostre cas, contra tot pronòstic, la “no bàscula” va tenir bastant èxit. Doncs fins i tot el creador d’Arduino ens va felicitar !

Mentrestant els altres membres del equip ,que no estàvem a la taula, aprofitàvem per esmorzar i passejar per la fira observat i provant els projectes dels equips d’altres centres, entre els quals el que em va sorprendre més va ser un Pac Man a mides reals i una casa digitalitzada.

El moment més emocionant del dia va ser quan jo juntament amb dos companys de l’equip vam explicar el projecte davant de tots els presents a la fira. Una experiència inoblidable.

Finalment, en acabar la fira vam dinar en un centre comercial i tornar cap a casa a descansar d’un dia ple d’emocions i a més per recarregar les piles ja que durant les pròximes setmanes haurem de seguir treballant amb el projecte fins que funcioni per a la presentació que farem davant tota la classe.

Per últim us deixo l’enllaç del vídeo presentat per a la fira on resumim el procés que va seguir el nostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>