Final del projecte CTC

Durant aquestes dos ultimes setmanes, hem estat acabant el projecte el qual ens pensàvem que no arribaríem a fer-lo funcionar, ja que consistia per mitja del Bluetooth del mòbil fèiem girar dos servos que aquests un obria i tancava la porta i l’altre obria i tancava el pestell.

Durant les ultimes dos setmanes vam baixar al taller per fer el muntatge de la maqueta, construïda amb cartró.

També hem acabat de fer el codi per que funciones bé el projecte, però tot i les hores que vam tenir a classe, ens va tocar venir un dia per la tarda per poder-lo acabar, també he de reconèixer que sense l’ajuda del professor de robòtica, Jaume Ferre, no haguéssim aconseguit acabar de fer funcionar el projecte.

Degut a diferents motius, no vam poder assistir a l’excursió a Barcelona, on haguéssim pogut exposar el nostre treball, ja que no hi vam poder exposar-lo, el vam exposar a classe el dimarts dia 27 de febrer.

Aquest últims dos dies de classe de robòtica hem estat perfeccionant el codi, ja que quan el pestell estava tancat deixava obrir la porta i a l’inrevés, mitjançant les funcions if i la variable booleana hem aconseguit que no deixi obrir la porta quan està el pestell tancat i tancar-la quan està el pestell tancat.

Per finalitzar aquesta noticia he de dir que m’ha agradat molt poder fer aquest treball i treballar amb la placa Arduino, però em penedeixo de no haver pogut assistir a l’excursió a Barcelona.

Aquí deixo una imatge resum que consisteix amb el muntatge del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>