Matrícula interna (alumnat del nostre centre)

al5dejuny.

INFORMACIÓ PER A L’ALUMNAT QUE JA ESTUDIA AL NOSTRE CENTRE:

Abans del confinament el tutor o la tutora del vostre grup us va donar un sobre amb documentació per formalitzar la matrícula interna.

Aquelles famílies que encara la teniu a casa la podeu portar al centre els dies 2, 3, 4 i 5 de juny de 9 a 13h. Termini fins al 5 de juny.

Per si no la teniu, aquí teniu tots els papers que s’han d’omplir per realitzar la matrícula interna (l’alumnat que cursarà 4t d’ESO també haurà d’omplir el document sobre el Servei comunitari).

S’habilitarà un contenidor a l’entrada per deixar la documentació.  No caldrà entrar al centre ni demanar cita prèvia.

3 comentaris

 1. Concepción Castillo Vázquez

  Hola necesito q me confirmen si mi hija entrego la documentación, coincidió un poco todo y no sabe si se lo olvidó en la taquilla y no lo entrego..facilito los datos de mi hija y pfavor si me lo pueden confirmar gracias!
  ANAÏS HERRERA CASTILLO
  2° ESO – E-24

 2. Eva Serrano Valcárcel

  Quería saber si todos los datos y papeles de la matrícula de mi hija para 2⁰ ESO que le presentó al tutor están correctos y todo en orden. Gracias de antemano.
  Alumna : LAURA RAMÍREZ SERRANO E – 14

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>