Quatre anys treballant pel benestar dels nostres alumnes, té premi!

Avui estem d’enhorabona! Tots els alumnes de quart del nostre institut, que han participat en el concurs de salut del Programa SI han estat premiats.

Fa tot just quatre anys, un grup de professionals del món de l’esport, la psicologia i la recerca científica (la fundació SHE) van voler compartir el seu somni amb nosaltres (la comunitat de l’Institut Príncep de Viana); per generar conductes saludables que acompanyessin la nostra població adolescent, al llarg de la seva vida.  

Aquesta feina va culminar amb la possibilitat de presentar un treball de recerca a la fundació SHE, per part de dos grups de quart d’ESO, i la comunicació el passat 15 de setembre de la seva decisió.

Resolució del Concurs de Salut del Programa SI! de 4t de l’ESO (curs 2020/2021)

El jurat, compost per quatre investigadors especialistes en salut cardiovascular, ha avaluat tots els treballs rebuts i els ha baremat en funció dels criteris  especificats a les Bases de la convocatòria , exposa que:  

  • El treball titulat “L’exercici: Una necessitat per a la salut”, realitzat per Marc Leones, Asul Ortiz, Iago Pardo, Victor Vandrell, tutoritzat pel professorat de 4t curs de l’Institut Príncep de Viana ha obtingut la primera puntuació i, per això, rep el PRIMER PREMI. El primer premi consisteix en 150 € per a cada alumne i 600€ per al conjunt de tutors i tutores.
  • El treball titulat “Estudi de la relació entre la salut física i la mental”, realitzat per Helena Lacambra, Bemnet Vidal, Saray Rodríguez i Laia Roncero, tutoritzat pel professorat de 4t curs de l’Institut Príncep de Viana ha obtingut la quarta puntuació i, per això, rep el QUART PREMI (menció especial). La menció especial consisteix en 50 € per a cada alumne.

 El centre educatiu rebrà 500 €.

Felicitem als nostres alumnes i els encoratgem a continuar exercitant la recerca i la responsabilitat social, així com al conjunt professors que  ha fet possible aconseguir aquesta fita.

Articles científics publicats :