El Saló de l’Ensenyament, una oportunitat per orientar el futur dels alumnes

El Saló de l’Ensenyament és un espai que ofereix informació sobre tots els itineraris formatius que hi ha a Catalunya per tal d’intentar resoldre els dubtes que tenen els estudiants sobre el seu futur i la seva decisió acadèmica. Ofereix un gran ventall d’activitats enfocades a totes les persones que assisteixin per descobrir els interessos i els gustos dels estudiants.

El tindrem disponible els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de març al recinte de Montjuïc, allà els alumnes podran parlar amb especialistes en l’itinerari que més cridi l’atenció i antics alumnes i professorat que poden explicar la seva experiència. Algunes de les activitats que proposen són les següents: orientació a l’estudiant, tecnologies multimèdia, espaiciència, idiomes, activitats esportives, exposicions, adolescents.cat i altres serveis.

A la seva pàgina web pots comprar les entrades, a 6€ o a 5,5€ si tens el carnet jove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>