Xerrada ACEB a 1r BAT

Xerrada ACEB a 1r BAT

per super super -
Nombre de respostes: 0

El grup Sèniors ACEB (Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà), va fer una xerrada el dia 4 de maig als alumnes de l'optativa d'Economia i Organització d'Empresa de 1r de BAT del nostre centre, amb la professora Olga Bahí.

En aquesta ocasió van ser Ignasi Rafart i Josep Aranda, del grup Sèniors ACEB, un grup d'exdirectius i exempresaris amb una llarga trajectòria professional i de prestigi, qui van explicar als alumnes la seva trajectòria professional. Des dels inicis fins al moment actual, van destacar els canvis viscuts a l’àmbit laboral com una oportunitat de millora, tot remarcant la flexibilitat i la capacitat d’adaptació com a qualitats necessàries dins del món laboral, que es troba en canvi constant.

Rafart i Aranda també van fer incís en els valors de l’actitud emprenedora: ser positiu, voluntat d’aprenentatge constant, esforç, comunicació i empatia, així com la gestió del fracàs i dels errors. Van aconsellar als alumnes de confiar en ells mateixos, ser actius i buscar les oportunitats tot assumint riscos. També van explicar que, avui, les empreses el que més valoren és l’actitud de la persona, així com la capacitat resolutiva i de comunicació amb l’equip.