Els alumnes del CF venen panellets

Els alumnes del CF venen panellets

per super super -
Nombre de respostes: 0

Panellets fets pels alumnesEl divendres 30, de 10 a 14 h l'institut ha posat una paradeta on els alumnes del Cicle Formatiu venen els productes elaborats per ells: panellets juntament amb castanyes i moniatos, els productes propis d'aquestes dates. Tots ells cuits i preparats a les instal·lacions del centre, com a part de les classes que han rebut aquesta setmana.  ENLLAÇ FOTOS

Els Cicles Formatius són uns estudis orientats directament a la pràctica professional, i per aquest motiu es procura que els alumnes coneguin de primera mà l'experiència de les habilitats i les tècniques que hauran d'exercir en el treball en una empresa.

El CF d'Elaboració de Productes Alimentaris que s'imparteix a l'Institut de Puig-reig s'agafa molt seriosament aquesta visió de l'aprenentatge, i des del primer trimestre els alumnes ja estan elaborant productes preparats per ser consumits. En aquests dies de Tots Sants, el contingut de les classes ha estat l'elaboració de panellets de diferents tipus i gustos, i per acostar els alumnes a la realitat de la producció, han fet un assortit de panellets que es posaran a la venda per al públic en general que vulgui comprar-ne.