Celebració 10 anys i Tricentenari

Celebració 10 anys i Tricentenari

per super super -
Nombre de respostes: 0
Cartell 10 anys   

Celebració dels 10 anys de l’Institut de Puig-reig en el Tricentenari

 === Cliqueu la imatge per veure fotos de la festa ===

En una data tan significativa com la del Tricentenari de l’11 de setembre, i en el marc de les celebracions que es fan per tot Catalunya, l’Institut de Puig-reig vol celebrar que el centre fa 10 anys que estrenava l’edifici nou. Es tracta d’una commemoració festiva i oberta a tothom, que es farà el divendres 12 a partir de les 6 de la tarda.

Amb aquesta celebració es vol remarcar que l’institut és una entitat del poble i per al poble, i, de forma bidireccional, que el poble fa costat a l’Institut.

L’Ajuntament de Puig-reig, l’AMPA de l’Institut i el Grup de Joves de Puig-reig s’hi han implicat per oferir un ampli ventall d’activitats, pensades per a totes les edats: alumnes, exalumnes, futurs alumnes, pares i mares, i tot el poble en general. Hi haurà berenar, i diferents activitats que inclouen sardanes, música amb DJ, taller de maquillatge, ball Zumba, exhibició de BMX amb Can’t Wait (bicicleta), i els Diables del Clot de l’Infern.

L’institut va néixer el curs 1993-94, després de ser una extensió de l’Escola Diocesana de Navàs per als estudis d’FP, a les dependències de l’antiga escola i convent de Cal Pons. Al curs 96-97 es va instal·lar en barracons davant del Pavelló d’Esports, on va ser durant 8 anys. Va ser el curs 2004-05 que es va inaugurar l’actual edifici, que compta amb tots els requisits per a l’educació moderna.