Xerrada per part de la Fundació Mestral

El passat dijous 12 de gener van venir des de la Fundació Mestral a fer-nos veure de les greus conseqüències que poden arribar a tenir els nostres actes si no vigilem i la quantitat de llocs públics que encara no estant adaptats per a gent que ha d’anar amb cadira de rodes.
Dos voluntaris de la Fundació ens van explicar el motiu perquè han acabat en una cadira de rodes i els esports que poden practicar els esportistes discapacitats. Ens van ensenyar fotos d’obstacles arquitectònics que es poden trobar al carrer la gent amb mobilitat reduïda, i ens van animar a participar en un concurs – denuncia d’obstacles per a minusvàlids que puguem trobar als nostres pobles fent una foto i enviant-los-hi.
Després vam sortir a la pista i vam practicar un esport inclusiu on es pretén que puguin jugar junts jugadors sense cap minusvalidesa i jugadors discapacitats. En aquest cas vam fer bàsquet.
Als alumnes els hi va agradar molt l’activitat, tant la primera part que era més de reflexió com la segona on van experimentar el joc del bàsquet asseguts en una cadira de rodes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>