Viatge a Holanda de l’alumnat de tecnologia de 1r i 2n de batxillerat

El departament de Tecnologia va programar un  viatge a Holanda per treballar in situ diferents aspectes del currículum de Tecnologia Industrial de batxillerat

La sortida es va organitzar en 3 grans blocs.

Bloc 1: Holanda tecnològica:

Vam visitar el Cruquius Museum a Haarlem i Zaanse Schans, on vam poder  observar com s’ha dessecat bona part dels Països Baixos amb els molins, dics i pòlders. Després vam anar a  la fàbrica de diamants Gassan a Amsterdam. També vam gaudir del museu més interactiu a nivell científic-tecnològic, el NEMO, situat a la ciutat d’Amsterdam, on tecnologia, art i ciència conflueixen d’una manera molt amena i divertida. Finalment, vam poder veure les Encluses de Ijmuiden, el  Space Expo Noordwijk de l’agència espacial europea (ESA), i vam acabar visitant una fàbrica de formatges a Volendam.

Bloc 2: Museus i cultura:

Vam visitar tres  museus ben diferents i d’una vitalitat extraordinària: L’Eye Museum (museu del cinema situat a la mateixa estació de tren d’Amsterdam), el Museu Van Gogh (al centre d’Amsterdam, concretament a la plaça Museumplein), i el Rijksmuseum (també a Amsterdam, d’art, artesania i història).

Bloc 3: Recorregut  a peu per la ciutat d’Amsterdam:

Ens vam passejar per la Plaça Dam, el Palau Reial, Vondelpark, el barri de Joordan. Ens vam perdre pel centenar de canals, tot deixant-nos emportar pels carrerons plens de botigues i gent, fins arribar al concorregut Mercat de les Flors. Finalment, vam acabar al mercat de les puces al barri de Waterloo, on vam estar a punt de comprar una bici.

Va ser un viatge únic i molt enriquidor, on alumnes i professors vam compartir casa, àpats i experiències que segurament tots recordarem tota la vida.

Disponibles més de 200 fotos clicant aquí!