Taller d’Introducció a la Realitat Virtual i Educació

El dia 18 de maig, en el marc del dia Mundial d’Internet i les TIC, amb la participació de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’empresa All-VR-Education, es va realitzar un taller d’Introducció a la Realitat Virtual i Educació a l’Institut Pla de l’Estany on es va explicar en què consisteix la realitat virtual immersiva, quines utilitats poden tenir en l’àmbit educatiu, es van provar diferents apps de realitat virtual i escenaris 360º. Cada assistent va poder experimentar creant les seves ulleres Cardboard.
Es tractava d’un taller pràctic, basat en metodologia DIY (do It yourself – fes-t’ho tu mateix) i learning by doing (aprendre fent-ho). Estava adreçat a professionals de l’àmbit de l’educació, joves a partir de 15 anys i estudiants en l’àmbit de les noves tecnologies, així com altres perfils que puguessin estar-hi interessats.

CursRealitatVirtual1

CursRealitatVirtual2

CursRealitatVirtual3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>