Servei d’assessorament i reconeixement

intercanviEl Servei d’assessorament en la formació professional del sistema educatiu i el Servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials són dues actuacions regulades a la Resolució ENS/1891/2012, de 23 d’agost, d’organització de diverses mesures flexibilitzadores i actuacions en la formació professional inicial.

El Servei d’assessorament en la formació professional del sistema educatiu s’adreça a les persones adultes interessades a obtenir la diagnosi de les seves possibilitats formatives i de promoció professional, i l’itinerari formatiu més adequat per aconseguir l’objectiu de qualificació més idoni. Aquesta diagnosi és un requisit previ per participar en el reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials.

Per la seva banda, el Servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials s’adreça a les persones amb experiència laboral o en activitats socials que vulguin tenir un reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits relacionats amb un determinat cicle formatiu.

L’Institut Pla de l’Estany ofereix a partir del curs 2016-2017 el Servei d’Assessorament i reconeixement dels aprenentatges següents:

  1. ATENCIÓ A LES PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA (20 places). Durant el curs 2016-2017, el nostre centre només ofereix aquest servei per als treballadors de les empreses col·laboradores en el Conveni de Col·laboració entre aquestes i l’Administració de la Generalitat de Catalunya per al Projecte de formació dual

Dates de les properes sessions d’informació:

  • 9 de Setembre de 2016 a les 10.00 hores del matí
  • 9 de Setembre a les 16.00 hores de la tarda

Trobareu més informació sobre aquest tipus de servei a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>